Egyedi esküvői meghívók

Vállaljuk esküvői meghívók tervezését. Legyen modern, vintage, minimál vagy vidéki stílusú, nekünk nem jelent akadályt. Ezeket a meghívókat párjaink egyedi igényei/ötletei/kérései alapján készítjük. Ebből az okból kifolyólag ezeket a mintákat ugyanebben a formában már nem használjuk fel, ezzel garantálva azt, hogy mindenkinek személyre szabott esküvője legyen. Ha valamelyik egyedi grafika stílusa, színvilága megtetszik, szívesen tervezünk ahhoz hasonló, de mégis más meghívót.

Ajánlatot kérek
alap design
4.8 out of 5 stars

Munkáink

ESZTER ÉS KARESZ ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

TINA ÉS ÁDÁM ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

ALEXA ÉS SZABOLCS ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

TRIXI ÉS LACA EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

VIVIO ÉS PETI EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

NIKI ÉS DÁVID EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

TIMI ÉS DANI EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

NÓRA & GABI EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

CSILLA & ÁDÁM EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

BEA ÉS LACI EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

BIANKA & TIVADAR EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

VIKTÓRIA ÉS BALÁZS ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

TIMI & ZSOLTI EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

ANIKÓ & VILMOS EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

ESZTER & BENCE EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

CSILLA & PÉTER EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

VIVI ÉS JOCÓ EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

GABI & ROLAND EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

HELGA ÉS DÁVID EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

ZSUZSA & TOMI EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓJA

Ti mondtátok a meghívóinkról

Pontosan az, amit szerettünk volna, nagyon tetszik, köszönjük szépen!

Marcsi & Marci

Megérkeztek a meghívók, nagyon szépek lettek! Köszönjük szépen!

Lidi & Sanyi

Szuper jók lettek a meghívók! Köszönjük Nektek! 🙂

Dina & Kokó

Köszönjük a remek munkátokat, nagyon tetszenek a meghívók, boldogan osztogatjuk őket és a visszajelzések is nagyon pozitívak. Ajánlunk Titeket ismerőseinknek is!:)

Anita & Miklós

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a lelkes, kitartó munkátokat. Ígéretemhez híven ajánlom majd mindenkinek a profi, problémamegoldó szolgáltatásaitokat 😉

Dóra & Vidor

Mindenki IMÁDJA a meghívót ... és mi is!!! :)))

Anna & Tamás

Csütörtök reggel megérkeztek a meghívók, imádjuk őket! Köszi szépen a szép munkát & gyors postázást.

Noémi & Bence

Megérkeztek a meghívók!!! nagyon szépen köszönjük!!! Köszönjük a munkátokat, szépek lettek nagyon!

Bogi & Janó

Csütörtökön járt nálunk a postás, végül pénteken sikerült átvenni a meghívókat, rendben megérkeztek és nagyon szépek! Köszönjük!

Zsófi & Balázs

Köszönjük, a meghívók rendben megérkeztek! Kézbe véve még tetszetősebb, mint a képeken és a meghívottak is úgy nyilatkoztak róla, hogy igazán szép és ránk jellemző lett. Még egyszer köszönjük!

Judit & Tivadar

A rendelés menete

1. Küldd el mit szeretnél

Küldd el, hogy milyen meghívót szeretnél. Ha nincs ötleted segítünk kitalálni. Ha tudsz, csatolmányként küldj olyan meghívókról képeket amik alapból tetszenek. Illetve ossz meg az esküvődről minél több információt velünk. Az ajánlathoz szükségünk lesz arra is, hogy kb hány meghívót szeretnétek majd rendelni.

2. Válaszolunk

1 munkanapon belül válaszolunk! Ha minden információ rendelkezésre áll, akkor egy mindenre kiterjedő árajánlatot fogsz kapni, amit ha tetszik könnyedén elfogadhatsz. Megrendelés esetén, minden alkalommal, hivatalos visszaigazolást küldünk, ami tartalmazza a konkrét határidőket is.

3. Megtervezzük a meghívódat

Ha minden részletet elküldtetek, nekiállunk a tervezés folyamatának. Az első terveket 6-8 munkanap alatt kapjátok meg látványterv formályában. Ez után lehetőségetek van módosításokat kérni (amennyiszer csak szükséges), ezek a javítási körök jellemzően 4-5 munkanapot vesznek igénybe (körönként).

4. Gyártás

Ha jóváhgytátok a végleges grafikát, indulhat a gyártás. Ez jellemzően 3-5 munkanapot vesz igénybe. A nyomdai átadáskor minden meghívót leellenőrzünk, így csak kifogástalan minőséget kaphatsz a kezedbe. Gyártás előtt lehetőséged van mintadarabot is kérni (akár többféle papírra is). Mindenkit bátorítunk, hogy ezzel az opcióval éljen is, így biztos nem ér semmilyen meglepetés.

5. Szállítás

GLS futárszolgálat szerződött partnerei vagyunk. Csomagjainkat 1 munkanapos szállítással adjuk fel, és sms értesítéssel látjuk el. Minden csomagot különös gondossággal készítünk elő (az elmúlt években több mint 500 csomagot adtunk már fel és egyszer sem érkezett panasz)

6. Utánkövetés

Szeretnénk meggyőződni arról, hogy biztosan elégedettek vagytok e a munkánkkal. A rendelés végeztével, szívesen vesszük ha értékeltek minket. Az sem probléma ha valami nem tetszett, arról is szeretnénk tudni. Így mindig képben leszünk, hogy mit kellene másképp csinálnunk. Igyekszünk a legmagasabb szinten dolgozni, ezt bizonyítja a rengeteg pozitív értékelés, amit kaptunk tőletek, de mi is emberből vagyunk, előfordul, hogy hibázunk. Ha erre kerül sor, minden esetben soron kívül segítséget nyújtunk, nem hagyunk magatokra.

Ajánlatkérés

Kérlek írd ide üzneted. Mivel a csapatunk is fiatal ezért általában tegeződünk, Te se fáradj formális szövegek megírásával. Természetesen ha Neked a magázódás kényelmesebb, akkor a továbbiakban folytathatjuk az üzenetváltást úgy is. Amennyiben ajánlatot kérsz, mindenképpen tüntesd fel, hogy hány darab meghívót szeretnétek rendelni. Ha ezt még nem tudjátok, akkor az is hasznos információ, hogy hány vendéget terveztek hívni az esküvőtökre, az alapján mi már tudunk kalkulálni.

Ha szeretnél az üzenetedhez file-okat csatolni, kérlek küldj nekünk közvetlen üzenetet az meghivo@alapdesign.hu e-mail címre